Fertilitet efter 40

Barnlängtan efter 40

Många väljer idag att försöka skaffa barn senare i livet och många kvinnor lyckas bli gravida när de är 40 år eller äldre. Ofta uppmanas man att själv försöka bli gravid i ett år innan dess att man har rätt att söka hjälp. Vi på FertilitetPlus tycker att det är upp till var och en när man känner att hjälp behövs. Då fertiliteten minskar med åldern ska du som är över 40 inte tveka att söka hjälp.

Lyckligtvis har vi stor erfarenhet och expertis när det gäller att behandla kvinnor över 40 år som önskar bli med barn. Nya behandlingsalternativ innebär också att vi nu kan hjälpa fler kvinnor än vad vi kunde för 10 år sedan. Vi samarbetar bl.a. med Olga Clinic i Ryssland som erbjuder behandlingar i form av äggdonation och IVF. Inför resan till Ryssland kan vi hjälpa till med ultraljud och blodprovstagning.

 

Fertilitetsutredning och behandling

Är du över 40 och önskar bli gravid så kan vi på FertilitetPlus hjälpa dig att öka dina chanser. Vi gör en fertilitetsutredning som visar hur stor chansen för graviditet är. I vissa fall kan vi konstatera att det finns goda chanser för dig över 40 år att bli gravid på naturlig väg. Skulle det visa sig att det finns en problematik så kan vi hjälpa er med hur ni bör gå tillväga för att bli gravida. Vi kan även hjälpa er att göra ett informerat val om nästa steg är insemination eller IVF-behandling. Det viktigaste är att man inte väntar med att söka hjälp.

 

Rekommenderad bokning:

Konsultation fertilitet inkl. hormonprover
Pris: 2900 kr
Längd: 30 min
BOKA TID