Skaffa barn på egen hand

Alla är välkomna

Det blir allt vanligare att kvinnor utan en partner väljer att skaffa barn på egen hand. Vi på FertilitetPlus förstår att allas situationer ser olika ut och därför välkomnar vi alla. Många av våra patienter är därför singlar med längtan efter barn. 

Vem kan få fertilitetshjälp som ensamstående?

Fler kvinnor väljer att skaffa barn på egen hand utan en partner. På FertilitetPlus ser vi alla våra patienters unika situationer som lika viktiga och välkomnar alla som vill ha hjälp att bli med barn. Många av våra patienter är singlar som längtar efter att få bli föräldrar och vi är glada över att kunna erbjuda dem den hjälp de behöver.

Att skaffa barn på egen hand är en personlig och intim process, och på FertilitetPlus förstår vi vikten av att erbjuda en trygg och stödjande miljö för våra patienter. Vi erbjuder professionell hjälp och rådgivning, under hela processen, för att våra patienter ska känna sig så bekväma som möjligt. Vi tror på att skapa en trygg och öppen dialog med våra patienter för att ge dem den bästa möjliga vården och stödet på deras resa mot föräldraskap.

Sammanfattningsvis har det blivit allt vanligare att kvinnor utan partner väljer att skaffa barn på egen hand. Lagstiftningen i Sverige har gjort det möjligt för kvinnor att få hjälp genom insemination och IVF-behandling med donerade spermier. På FertilitetPlus är vi stolta över att kunna erbjuda stöd och professionell hjälp för alla som vill förverkliga sin dröm om att bli förälder.

Vill du skaffa barn själv? Vi hjälper dig med utredning och förberedelse

På FertilitetPlus har vi lång erfarenhet av fertilitetsbehandlingar, både för par och singlar. Önskar du skaffa barn själv kan vi hjälpa dig att göra en fertilitetsutredning eller förbereda dig inför utlandsbehandling. Vi följer protokoll från din IVF-klinik och kan bidra med underlag för blodprov och ultraljud.