Omdömen

Omdöme från Therese N - 15 november 2022

Det är inte lätt att hitta kliniker som verkligen vill hjälpa till vid fertilitetsbehandlingar lite uppåt i åren. Fertilitetplus har en inställning som man sällan stöter på i denna värld. Positiva, omhändertagande, kompetente och flexibla driver de sin mottagning! Som patient känner man sig varmt välkommen varje gång! Behovet av en klinik som bryr sig och stöttar längst vägen är stort. Hos många kvinnor! Hos Fertilitetplus hittar man precis detta. Jag rekommenderar denna klinik varmt! Tack för att ni finns!

Omdöme från Frida P - 10 november 2022

Jag vet knappt vart jag ska börja. Fått upprepade missfall i v. 5 och har gjort vad jag kunnat för att det ska gå vägen, men inget har hjälpt. Har även fått hjälp via landstinget utan resultat. Fick tips av en vän som hdae en nära bekant som fått hjälp på FertilitetPlus som nu har en son. Så vi kände, vi provar och ser, för vad ska vi annars göra. Fick missfall senast 7/7-22, blodprov 8/8-22 och sedan första dropp 16/8. 15/9 tog jag ett test för min mens var sen, och det var positivt?! Är nu gravid i v.12. Vi kommer att vara evigt tacksam Marie och Fertilitetplus för deras kunskap och kompetens. Rekommenderar alla jag kan om kliniken och vårat hopp har kommit tillbaks om att vi ska få bli föräldrar. Det vi längtat mest över i flera år och som varit en dröm, verkar nu bli sann tack vare Marie och Fertilitetplus. Stort tack!

Omdöme från Frat. S - 29 maj 2022

Vi fick våran dotter nu i februari efter många års försök som slutade i missfall efter missfall. Marie...du räddade allt i vårt liv, dig kan vi aldrig tillräckligt tacka för. Tack så jättemycket för hjälpen <3

Omdöme från Johanna N  - 1 november 2021

Tack vare Marie har vi vår efterlängtade André här hos oss nu. Jag förstod ganska snabbt att jag hade svårt att bli gravid men landstingets vård sa att allt såg bra ut. Fick av en slump kontakt med Marie och för oss gick det på första försöket med rätt medicinering. Marie inger hopp och har ett vänligt och professionellt bemötande.

Omdöme från Pia  - 5 oktober 2021

Efter flera IVF behandlingar som ledde till misslyckade försök och flera missfall så hittade jag denna klinik. Ytterligare utredningar gjordes och det visade sig att jag har aktivt immunförsvar. Med rätt behandling sitter jag här nu, gravid i v34 och både jag och barnet i magen mår bra! Är evigt tacksam för att denna hjälp finns att få i Sverige genom FertilitetPlus och Marie. Tack!

Omdöme från Maria N  - 20 juli 2021

Tack vare Marie (och dr Wang) som tog emot mig och min sambo och lyssnade på oss när ingen annan gjorde det så sitter vi nu här med en liten tjej på 3 månader! Det visade sig att jag har för aktivt immunförsvar och med deras hjälp så lyckades vi till slut få barn. Rekommenderar dom starkt!

Omdöme från Anonym  - 11 februari 2021

Till Marie - Utan din hjälp är jag ganska så säker på att vi inte hade haft våran Vidar. Tack för din hjälp och ditt stöd längs vägen. Fortsätt med ditt fantastiska jobb och att hjälpa sånna som befinner sig i samma situation som vi gjorde. När allt kändes hopplöst så gav du oss hoppet tillbaka. Mitt liv har fått en mening och jag är så innerligt tacksam för att jag har fått vara med om allt det här. För att jag har fått bära ett barn och för att jag har blivit någons mamma. Tänk att det funkade tillslut! Vem vet, vi kanske ses igen. Tusen miljoner tack!

Omdöme från Anna B  - 5 februari 2021

Vi vill ge våra starkaste rekommendationer till Marie och FertilitetsPlus. Efter en historik av många missfall och en fertilitetsutredning som i Sverige inte visade på något fel, fick vi tips om att gå till Marie. Vi valde sedan på Maries rekommendation att vända oss till Dr. Gorgy en mycket erfaren läkare som har klinik i England- Fertility Academy. Där gjorde vi en stor fertilitetsutredning (mer omfattande än den som erbjuds via landstinget) visade det sig att jag har en kromosomavvikelse, för högt blodsocker och ett överaktivt immunförsvar, som varit anledningen till våra missfall. Detta hade vi aldrig fått reda på om vi inte vänt oss hit.

 Efter lyckad PGD och Maries hjälp med immunsuppressionsbehandling hemma i Stockholm har vi nu bebis påväg. Vi kunde inte vara mer tacksamma för den fantastiska hjälp vi fått. Marie Har varit helt fantastisk, så flexibel och alltid ställt upp med tider och stöd.

Omdöme från Maria E  - 7 december 2020

Marie Antonsson (FertilitetsPlus) förmedlar hopp och ger möjligheter som saknas hos andra vårdgivare. Med kunnande och erfarenhet kan hon guida till anpassad behandling inom den egna verksamheten eller vidare vid behov. Som patient känns det tryggt och samtidigt flexibelt utifrån kroppens fysiologi och livet i övrigt. De allra bästa rekommendationerna från tacksam patient.

Omdöme från Christine S  - 7 juli 2019

Efter flera år av ofrivillig barnlöshet och fem IVF-försök som inte gett resultat började vi läsa om att överaktivt immunförsvar kan orsaka oförklarad barnlöshet. Detta utreds och behandlas på många IVF-kliniker utomlands, och det pågår en hel del forskning internationellt inom området (reproduktiv immunologi), men i Sverige är detta inte lika vedertaget inom vården. Till slut hittade vi FertilitetPlus och Marie Antonsson som hjälpte oss. Med hjälp av blodprov (vita blodkroppar) och min sjukdomshistoria kunde hon konstatera att det var motiverat att försöka behandla med läkemedel som lugnar ner immunförsvaret och frågade om vi ville prova det. Vi blev gravida direkt (på sjätte IVF-försöket) med immunbehandlingen, och vi är övertygade om att det var immunbehandlingen som gjorde skillnad. Nu är vårt efterlängtade barn här och det går inte att uttrycka i ord hur tacksamma vi är! 

Jag kan rekommendera alla som lider av oförklarad barnlöshet eller återkommande missfall att läsa på om detta och ta hjälp av Marie på FertilitetPlus. Hon är en av få i Sverige som tar sig an detta och är dessutom trevlig, klok, omtänksam och flexibel

 

Vill du också lämna ett omdöme? Fyll gärna i formuläret nedan. Det tar vanligtvis 24-48 timmar innan ditt omdöme kommer upp på hemsidan. 

Kontaktformulär