Medarbetare

Marie Antonsson - Ägare/Grundare av FertilitetPlus samt Barnmorska 

Marie har tidigare arbetat 25 år på Sophiahemmet/Andrologmottagningen med infertilitetsutredningar. Hennes expertis inom reproduktiv medicin och immunologi matchas bara av hennes djupa medkänsla för hennes patienter och hängivenhet till deras vård.  Maries specialistområde är immunologi och att hjälpa par som har upplevt återkommande missfall och oförklarlig infertilitet. Hon fokuserar mycket på kvinnans immunförsvar och har gjort det möjligt att behandla kvinnor med ett överaktivt immunförsvar. Hon skräddarsyr dessutom behandlingen för varje enskild individ. 

Marie Antonsson - Ägare och Grundare samt Barnmorska FertilitetPlus.png

 

Frida Hosseini Akram - Doktor i gynekologi och expert på sköldkörteln

 

Dr Frida Hosseini Akram är överläkare och medicinsk doktor i gynekologi och obstetrik vid Danderyds sjukhus. Hon har lång erfarenhet inom gynekologi och är expert på sköldkörteln och dess påverkan på kvinnors fertilitet. Vill du komma i kontakt med Frida, hör först av dig till Marie. Kontaktuppgifter hittar du här. 

Frida Hosseini Akram
Eugen Wang - M.D. (Leg. Läkare, Spec. Urologi)   

 

Doktor Eugen Wang är en av de främsta specialisterna i Sverige inom urologi. Hos doktor Wang utförs ultraljudsundersökningar för män samt spermautredning. Doktor Wang använder modern teknik för att visuellt upptäcka eventuella avvikelser samt för att mäta prostatans storlek. Tekniken används dessutom för att undersöka njurar, urinblåsan och pungen. Doktor Wang började sin läkarbana i Shanghai, Kina för 20 år sedan. Han kom till Sverige 1987 där han bedrev forskning inom njursten. Han disputerade 1994 med avhandlingen ”Urolithiasis – formation and fragmentation” på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg. På Mälarsjukhuset i Eskilstuna genomgick han sin specialistutbildning inom urologi och där tjänstgör han nu som överläkare på samma område. I november 2005 öppnade han sin privatklinik i Eskilstuna.

Eugen Wang - M.D.(leg. läkare, spec. urologi)  .png 

 

Rika Hammarström - Doktor och Specialist inom Gynekologi 

 
Doktor Rika Hammarström är specialistutbildad gynekolog med över 39 års erfarenhet inom yrket. Dr. Hammarström genomför utredningar av kvinnans fertilitet och behandling av bland annat sjukdomar i livmoder och i äggstockar. Dr. Rika utreder även störningar i menscykeln, smärttillstånd i underlivet och hormonella störningar. Dr. Rika är expert på gynekologisk och Intim/gynekologisk kirurgi. Hon har genomfört flera tusentals operationer inom dessa områden.

Dr. Rika Hammarström - Specialist Gynekolog .png

 

Fredrik Von Schewen - Diplomerad Samtalsterapeut

 

Fredrik är diplomerad samtalsterapeut med lång erfarenhet av par och singlar som längtar efter barn. Att inte veta om och när man ska få bli förälder, till ett barn, påverkar till slut både kropp och själ. Det gör att man som enskild individ eller par kan känna sig extra sårbar och missförstådd i olika situationer.  Är man ett par så är det vanligt att man hanterar det som sker på olika sätt, vilket kan göra att man har svårt att kommunicera och nå fram till varandra. Alla människor har sår i form av en historia vilket också formar oss. Människan har också en kreativ potential och den vill Fredrik fokusera på. Fredrik coachar sina patienter med psykosyntes som grund men använder sig även av KBT, ACT, mindfulness och schematerapi. Metoden fokuserar på det friska i varje individ. I alla våra brister och begränsningar finns möjligheter till utveckling. I varje problem finns en utvecklingspotential.

Fredrik Von Schewen - Diplomerad Samtalsterapeuft.png
 Crocus Ultraljudsklinik 

Crocus Ultraljudsklinik ägs av Ladoya Simpson som är specialist på medicinsk-diagnostisk ultraljudsundersökning (sonografi). Ladoya är utbildad röntgensjuksköterska och har 9 års erfarenhet av klinisk ultraljudsdiagnostik varav 7 år efter examen i medicinsk-diagnostisk ultraljud inom obstetrik, gynekologisk och allmänt ultraljud vid City University i London.  Huvuddelen av hennes arbetserfarenhet har varit på några av Londons mest prestigefyllda sjukhus (Guy’s & St Thomas’ Hospital) där hon fick möjligheten att exponeras för en mängd olika situationer och arbeta med pionjärer inom fetal medicin.  Ladoya har Crocus ultraljudsklinik tillsammans med Monique som är radiograf och klinisk specialist inom medicinsk-diagnostiskt ultraljud. Monique är certifierad ultraljudsforskare, med över fyra års klinisk erfarenhet av ultraljud. Crocus Ultraljudsklinik erbjuder ultraljudsundersökningar i en avslappnad miljö från första till tredje trimestern av graviditeten. En tidig graviditetsundersökning genomförs under vecka 6+0 till vecka 13+6 och kan säkerställa graviditeten samt ge ett preliminärt datum för födseln. Beroende på vad som är möjligt att se under ett ultraljud som görs utanpå magen, kan ett vaginalt ultraljud bli aktuellt.
Crocus Ultraljudsklinik .png

 

  Behandling Utomlands

Trianglen Fertility Clinic Danmark

FertilitetPlus har ett nära samarbete med Trianglen i Danmark som är en av nordens största fertilitetskliniker. Trianglen behandlar kvinnor upp till 46 års ålder (enligt dansk lagstiftning) och har korta väntetider. Varje år genomför Trianglen mer än 1500 inseminationsbehandlingar och över 1200 IVF/ICSI-behandlingar med partnerspermier och donatorspermier.

Trianglen fertility clinic Danmark är en del av Virtus Health som är en av världens ledande fertilitetsgrupper.

Trianglen i Danmark erbjuder många olika behandlingsalternativ och tar emot ensamstående kvinnor, homoxexuella- och heterosexuella par. 

Trianglen Fertility Clinic
Olga Clinic St. Petersburg

FertilitetPlus samarbetar med Olga Clinic i Ryssland som är specialiserade inom äggdonation och ger “baby garanti” till kvinnor upp till 51 års ålder. Olga Clinic grundades av den ryska fertilitetsläkaren Olga Zaytzeff som har blivit känd som mirakeldoktorn för barnlängtande par. Kliniken erbjuder ett paket om tre försök med äggdonation. Det betyder att om det inte blir något barn efter de tre försöken så får man åttio procent av pengarna tillbaka. Det finns också möjlighet till embryodonation av redan gjorda embryon med både äggdonator och spermiedonator.

 
Olga Clinic St. Petersburg .png

Life Clinic Grekland 

 
Life Clinic i Grekland leds av Doktor Dimitri Papanikolaou, obstetriker och gynekolog specialiserad på reproduktiv medicin och reproduktiv immunologi. Dr Dimitri och Life Clinic har fått mycket uppmärksamhet för deras medicinska expertis vid upprepade missfall och misslyckade IVF-försök. Dimitris motto är - "vi måste behandla enskilda personer och inte sjukdomar". Detta tillvägagångssätt visar sig vara mycket effektivt och har givit mycket goda resultat i att hjälpa par att nå sitt mål. Dr Dimitri är en pionjär inom praxis som lågdosstimulering, längre stimulerings protokoll, äggstocks stöd med tillskott och framförallt behandling av immunologiska problem som påverkar fertiliteten. 

life clinic grekland